Ősi sütemény recept

Különleges hozzávalók, és ami néha kimarad

 


Milyen sokszor használjuk „jó tanácsként”, hogy edd meg, amit főztél!…

Viseld a következményét, amit kisütöttél!...

Mikor szoktuk ezt használni?

 

Amikor barátnőnk, kollégánk arról panaszkodik, hogy milyen házasságban, párkapcsolatban él, bezzeg az elején, milyen szikrázó volt!

Mára már rágóssá vált a kapcsolat.

Javaslom, hogy emlékezz vissza a következő receptre, mert minden kapcsolat az elején így indul, csak menet közben, az idő múlásával kihagyunk néhány összetevőt, és csodálkozunk, hogy nem olyan ízű, mint a kezdetekkor!

Az alaphoz:

  • egy fő szingli nő
  • egy fő férfi ( ha nincs szingli, jó a házas is)
  • egy nagy kanál szimpátia
  • félmaroknyi játékosság
  • pár darab közös hullámhossz
  • csipetnyi közös öröm
  • nagy adag bizsergés és magas rezgésszám
  • forró kaland ízlés szerint

A krémhez:

  • finom érintések
  • közös érdeklődés
  • édes csókok
  • szikrázó levegő

Elkészítési idő: minimum egy hét

Nehézségi fok: csak gyakorlott felnőttek részére

Sütési hőmérséklet: a legmagasabb hőfok ajánlott

Minden összetevőt csak ellenőrzött, vegytiszta, természetes helyről érdemes beszerezni.

Fogj egy nőt, és egy férfit, teremts olyan helyzetet, ahol a szikrázó levegő légkörét elő tudod állítani.

Először add hozzá a nagy kanál szimpátiát, és hagyd állni egy kicsit, hogy a közös hullámhossz ki tudjon alakulni, és összeérjenek az ízek.

 

A pihentetés közben mindkét fő összetevő élheti az életét, nem foglalkozva azzal, hogy milyen elegyet tudnak majd alkotni ketten.

Kivárva a megfelelő napot elindulhat a játékosság fokozása.

Ez történhet szépen becsomagolt formában is, ami még finomabb ízt visz a masszába. Ezután már nem érdemes pihentetni ezt a képlékeny anyagot. Ildomos a legkisebb szikrázó levegőt is elkapni, és megbolondítani egy édes csókkal.

A csók mellé szórhatunk egy kis örömet is, az még pikánsabb ízt ad az egésznek.

Innentől már nagyon figyelni kell, mert az eddigi eredmény felkavarásra vár, ami precíz munkát igényel, mert mindkét fő összetevő már nem ura önmagának.

A finom érintésekkel nem kell fukarkodni, nagyban javíthat a minőségben.

Szeretetből ízlés szerint adagolhatunk, ebből az alapanyagból nem tudunk sokat használni, bármennyit elbír a süti.

Ha már minden összetevőt felhasználtunk, akkor megsüthetjük amink van.

Miután már átsült, és mindenki számára megfelelő, ehető állapotú, akkor fogyasszuk egészséggel, amit kisütöttünk…

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/osi-sutemeny-recept-kulonleges-hozzavalok-es-ami-neha-kimarad