Nem éri meg jó nőnek lenni!

Miért?

Mert, ha feltételezzük egy jó nőről, hogy ápolt, figyel magára, harmonikusan öltözködik, akkor minden olyan férfi elfordul, aki nem annyira hiszi el magáról, hogy borostával is megfelelhet a nőnek. Pedig tudhatnák a pasik, hogy a nő fő feladata, hogy szép legyen!

Ha tornázik a nő, és karban tartja a karosszériát, akkor kizáródik abból a férfi körből akiknek az összes mozgás a foteltól a hűtőig terjed. De mi van, ha a nő csak saját egészsége miatt edz, és megfelelne neki a mackósabb pasi küllem is?

Ha a nő dolgozik magán, a lelki békéjén, a feldolgozhatatlan csalódások feldolgozásán, akkor észre sem veszi az a férfi, aki csak totyog a saját fájdalmaiban, és sérelmeiben. De mi van, ha pont ez a nő segítené ki az adott férfit a fényre?

Ha a nő okos, tanult, lehet vele beszélgetni széles spektrumú dolgokról, az végképp elvetendő, mert kizárja az a férfi, aki nem ismeri saját értékeit, és azt hiszi, hogy a nőnek az iskolázottság kell. Pedig elhihetnék a férfiak, hogy egy nőnek csupán figyelmességre van szüksége!

Ha a nő eltartja magát, megáll a saját lábán, akkor meg azt gondolja a férfi, hogy minek ő? Pedig mennyivel könnyebb a nőnek egy férfival együtt alkotni, és megoldani a mindennapok terheit!

Ha a nő tud szeretni, és ezt ki is tudja mutatni, az egy újabb réteg férfinak sok, mert a szentimentalizmus ciki.  Pedig a nő csak él azzal az ősi ösztönnel, ami által anyává tud válni, és ez a szeretet.

Ha a nő elfogadó, és megérti, hogy a férfinak néha el kell járni haverokkal, meccsre, biliárdozni, pasis dolgokat művelni, akkor a férfi gyanakvóvá válik, hogy biztos azért ilyen a nő, mert vaj van a füle mögött. Pedig csak a bizalmáról ad tanúbizonyságot a nő, hogy elmeri engedni, mert bízik a férfiban!

Ha a nő őszinte, és mindig azt mondja, amit érez, és gondol, akkor a férfiban felébred valami gonosz manó, és elkezd kételkedni, mert nem hiszi el, hogy létezik ilyen. Pedig önmagunknak lenni mindig biztonságos, mert soha nem csalódhatunk magunkban, és más se bennünk!

Szóval kedves „jó nő” társaim a javaslatom a következő, ha férfit szeretnétek az életetekbe vonzani, és nem akartok továbbra is szingliként élni ( Mert a férfi társadalom nagy része el sem hiszi, hogy egy jó nő miért van egyedül… )

Legyetek slamposak, mindegy mit mivel vesztek fel! Fodrász, manikűr kizárva!

Egyetek amit akartok, és legyetek akkorák amekkorák akartok!

Semmi esetre se járjatok terapeutákhoz, meg hagyjátok ezt a spirituális marhaságokat, nem lesz könnyebb életetek utána se!

Titkoljátok minden tudásotokat, vigyétek magatokkal a sírba, maximum a barátnőtökkel osszátok meg!

Játsszátok el a szerencsétlen, segítségre szorulót, és biztos találtok olyan pojácát, aki majd támogatja az életeteket!

Nem kell együtt érezni, és értő figyelemmel hallgatni egy pasit se!

Legyetek rosszak! Az sokkal kelendőbb portéka manapság!

 

 

 Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06-70-332-6136