Biztosan te is be fogsz csapni...

Jártál már úgy, hogy egy első randi előtt „megvádolt” a pasi, hogy szerinte mással is „kavarsz”? Érdekes helyzet, hiszen olyanért kell megvédened magad, ami alaptalan, és már a legelején bizonygatnod kell??? Mi lehet ebből később? Mennyi bizalma lehetett a férfinak a hölgy felé, és mennyi önbizalma lehetett?

Megtörtént esetet dolgozok fel, ahol szerencsére a nő okosan reagált, és visszahozta a semmiből…

De tényleg vissza kell hozni az ilyet? Lehet, hogy akkor lett volna igazán okos a nő, ha semmit sem válaszol?

Lehet…, döntsd el magad!

Viszont úgy vagyunk összerakva, hogy mi mindig tudni akarjuk a MIÉRT-re a választ, bármi áron is!!!

Részlet:

„ Ha már nem sikerül aludnom, mert  rendesen felzaklatódtam, gondoltam leírom, ami bennem van, mert más fórumon nem tudok egyenlőre…

Végtelenül sajnálom, hogy jelenleg így érzel, és teljesen alaptalanul vádolsz. Lehet, hogy egy régebbi emlékmintád, vagy csalódásod miatt büntetsz, vagy a délutáni sör beszélt belőled, vagy „tanácsdók” javasolták ezt a hozzáállást, nem tudom. Attól, hogy esetleg csalódtál már egy-két nőben, még nem minden nő hazudós luvnya.

Elhiszem, hogy így a találkozóhoz való közeledés kapcsán elhatalmasodtak benned a félelmek, és teljesen eluraltak, de ezért ne haragudj rám.

Az, hogy az okos telefonok korában ki van fent neten, meg ki nem, azt hiszem ezt te sokkal jobban tudod, mint én, hogy attól, hogy be van kapcsolva a wifi, az még nem azt jelenti, hogy beszélgetek, mert játszani, és zenét hallgatni, aludni is lehet.

Ha már okos telefon, akkor ha végig görgeted az elmúlt 3 hét beszélgetését, rá kellene jönnöd, hogy mik is őszintén a szándékaim.

Tudom te is régóta vagy egyedül, és lehetnek csalódásaid, mint nekem, de ezeket a sebeket sokkal könnyebb begyógyítani együtt. Hidd el nekem sem egyszerű.

Nagyon vágyom arra az ölelésre, amit megálmodtam veled.

El tudod képzelni, hogy milyen teljesen egyedül élni, és nem találni minőségi társat, akivel egy rugóra jár az eszünk, akivel hasonlókép gondolkozunk …

És végre itt vagy te…

Minden vágyam, hogy tartós kapcsolatban éljek, és téged alkalmasnak érezlek, meg tudtam nyílni feléd, úgy hogy csak leveleztünk, mi lenne ebből személyesen…?!

Bízom benne, hogy nem engeded el ezt a lehetőséget megtapasztalás nélkül, hogy egymás szemébe nézve tudjunk beszélni, sajnálnám, ha nem így lenne.

Tegyük meg nem történté ezt a kifacsart napot.

Gondold át kérlek szerdáig, hogy mit nyerhetsz a randinkkal, és ha úgy döntesz, hogy adsz esélyt magunknak, akkor várom a jelentkezésed…

Én szerdán este 7re ott leszek a megbeszélt helyen, és várlak. ( Legalább a virágot hozd el!)

Addig nem írok neked, de ha te írsz, akkor válaszolok. Azért, hogy alaposan végig tudd gondolni…

Hajlandó vagyok meg nem történté nyilvánítani az alaptalan vádaskodásodat.”

Mit érezhetett a hölgy miközben ezeket a sorokat írta? Félelmet, együttérzést, kétségbeesést, szeretetet, reményt, vagy mindet egyszerre? Nem tudhatjuk…

Annyit tudok a kapcsolatról, hogy lett randi, de rövid időn belül vége is lett a lamúrnak, és igen, a pasi mondta be az unalmast.

  

Dézsi Aranka lélektréner

06703326136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 Nagy Kicsiszív logó

http://kicsisziv.hu/cid-35-cikk-biztosan-te-is-be-fogsz-csapni.html