Tízmilliószoros energiák a gyakorlatban

Ezen az energiadús napon érezheted magad kicsit tompábbnak, vagy épp feszültebbnek. Felszökhet a vérnyomásod még a legnyugodtabbnak tűnő helyzetben is, vagy torna közben eleredhet az orrod vére. Bárhogy is van, az energia dömping mindannyiunkra hat, csak másképp. Minél szenzitívebb vagy, annál jobban érzed a kilengéseket.

Sokan nem foglalkoznak azzal, hogy ma érdemesebb egy kicsit jobban elmélyülni magunkban, és a pozitív céljainkra koncentrálni, és azt sem tudják minek ez a felhajtás,hiszen minden nap kérhetünk, programozhatunk. Valóban ez is igaz, de mi van, ha mégis van valami plusz a mai napban?

Leírok egy technikát azoknak, akik "vakmerőek", akarnak valamit, és hajlandóak kipróbálni!

Fogj meg egy témakört, ami neked most a legfontosabb ( párkapcsolat, egészség, pénz stb.).

Írd le a következő szöveget egy tiszta lapra: ( Egy párkapcsolati példát írok, de te behelyettesítheted bármivel. )

" Kedves Égiek, Isten, Angyalok, Buddhák!

Segítsetek egymásra találni azzal a férfival, aki a testi, lelki, szellemi párom. Felismerjük egymást könnyedén. Olyan férfi a társam, akivel szeretetben, boldogságban, gazdagságban együtt élünk, és közösen családot alapítunk MOST. Köszönöm."

Variáció pénz témakörre:

"Segítsetek olyan munkát, vállalkozást, új ügyfeleket, egyéb bevételi forrást találni, amiből annyi pénzem teremtődik, ami több, mint amit el tudok költeni. Magas szintű életet tudok biztosítani magamnak, és a családomnak, és folyamatos tartalékkal rendelkezem MOST."

Fontos, hogy hogyan kérsz, mert megkaphatod! :) Csak pozitív szavakat használjunk, jelen időben, mintha már megtörtént volna. Tekerd, vagy hajtsd össze a papírt, kösd át egy piros szalaggal, és ha van otthon egy kósza elefántod, akkor tedd bele az ormányába, aki forduljon a lakás középpontja felé. Befelé hozza azt a sok jót, amit kérsz.

Mit veszíthetsz, ha nem hiszel benne, kipróbálod, és működik? ( Szerencsés vagy, máris hihetsz benne...)

Mit veszíthetsz, ha nem hiszel benne, kipróbálod, és nem működik? ( Legalább megveregetheted a saját vállad, hogy ugye megmondtam...)

Mit veszíthetsz, ha hiszel benne, kipróbálod, és nem működik? ( Lehet, hogy a mindennapokban is érdemes lenne erre még energiát fektetni.)

Mit veszíthetsz, ha hiszel benne, kipróbálod, és működik? ( Egy igazi mázlista vagy, csak így tovább! )

10 milliószoros sikert kívánok a beteljesüléshez!