Te és az autód

Bizonyosan tudtad, hogy szoros kölcsönhatással vagyunk egymásra, a lakásunkra, az autónkra, és ez fordítva is igaz. Mert, ami kint, az bent; ami fent, az lent is.

Tehát, ha rendetlenség van az autódban, lakásodban, valószínűleg a lelkedben is zűrzavar lehet.

Természetesen van ellen példa is, amikor túlzott rend, és tisztaság vesz körül, kérdés, kinek akarsz megfelelni, és a "rendben vagyok" állapotát mutatni. Illetve éled e az életed, megengedsz e magadnak egy kis lazaságot?

Nézzük az analógiát! Gondold végig, mit mutathat, ha az autódon nem tudsz magasabb fokozatba váltani, mert elromlott? Nem tudsz esetleg az életed valamelyik területén magasabb szintre lépni, váltani?

Vagy, ha motor probléma van, hogyan működik a tested motorja, a szíved?

Kifogy az olaj, nincs kenés, lehet te is dehidratált vagy, és tele blokkokkal? Letörik a vissza pillantó tükröd, érdemes még hátra tekintgetni, a múltba nézni?

Beáll a kormánymű, hogyan tudod irányítani az életedet, mi akadályoz?

Beléd jönnek hátulról, nem kellene esetleg haladni előre az utadon? Nem működik az országúti lámpád, lehet nem látsz jól valamit, vagy nem akarsz meglátni? Sorolhatnám még a példákat, de ennek alapján te is tudod magad szkennelni, csak figyelni kell a jelzésekre...

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/ 

Ha tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!