A múlt kötelékei

Voltál már olyan helyzetben, hogy szakítottál a partnereddel, és egyszer csak azon kapod magad, hogy még mindig kapcsolatban vagytok? Vagy személyesen, vagy interneten jelentkezik, de nem tűnt el az életedből. Ha ez egy esetben előfordul, akkor még talán fel sem tűnik, de, több személlyel való próbálkozás, és elválás után az évek alatt ismétlődik ez a helyzet, akkor ott valami gyanús.

Persze jól eshet az egónak, hogy még mindig én kellek, hogy nem talált jobbat, hogy beismerte én vagyok számára az élete ajándéka stb. Közben pedig csodálkozol, hogy miért nem jön el életed nagy szerelme, miért nem vonzol be végre boldog kapcsolatot? Mert ezek a múltbéli emberek még mindig jelen vannak a lelkedben, akarva akaratlanul.

Hogyan tesztelheted magad? Figyeld az eseményeket!

Lehet, hogy egyszer csak rád ír egy exed, hogy mi újság, vagy jó lenne egy kis unga bunga. Vagy felhív a másik, hogy csak találkozzunk, mert olyan jó volt veled beszélgetni, és hiányzik. Neked pedig már eleged van abból, hogy akkor erősödik fel az értéked, amikor már nem vagy a mindennapjaikban. Amikor ott van a lehetőségük, akkor meg elbaltázzák.

Viszont, ha boldogulni szeretnél a saját életedben, és ezeket a vissza nyúlásokat lezárni, dolgoznod kell rajta. Írd össze a partnereid nevét, és köszönd meg nekik, hogy egymás életében voltatok, és kérd, hogy mindkét fél kapja vissza azt az energiát, ami a másiknál maradt, és az övé. De,ha nem szeretsz írogatni, csak képzeld el.

Ez azért fontos, mert minden olyan emberrel, akivel szexuális kapcsolatot létesítünk energiacsere jön létre, érezzük egymást...Így energiarészeket, sors darabkákat veszünk át egymástól  Minél többször vagyunk együtt, összeér az auránk,így alakul ki, hogy egy idő után pontosan tudjuk, hogy mit érez a másik. Ez az energiakötés egy szakítástól nem kerül a helyére.

Másik lehetőség, hogy relaxációs állapotban, ébredéskor, vagy lefekvés előtt este elképzeled az illetőt, és minden hozzá kapcsolódó szálat elvágsz, közben pedig Mihály Arkangyal segítségét is kérheted.

Természetesen bármit csinálsz, akkor lesz hatásos, ha ezt szeretettel, és nem dühből teszed. Magad miatt.

Kellemes tisztogatást!

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!