Összefogás futball módra

Milyen szépen megmutatkozik az összefogás ereje?! Láthatjuk, és tapasztalhatjuk, hogy ha egy tömeg ugyanazt akarja, és nemcsak szeretné /jelenleg a pozitív magyar foci eredményeket/, akkor annak van fizikai szinten eredménye.

Én nem követem a mérkőzéseket, de klassz dolog hallani a szomszédból, a szomszéd utcából, hogy ÉLJEN! Ilyenkor biztos vagyok benne, hogy számunkra jó dolog történhetett.

De visszatérve a tömegre. Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha nem csak a fociban fognánk így össze, hanem amikor szükséges akkor a saját magunk érdekében is. Olyan témákban, ami elősegíti, és jobbá teheti az életünket politikai, és vallási hovatartozástól függetlenül.

Van egy pár olyan barátom, akik mutatták volna az utat, hogy mikor álljunk magunkért ki, de halvány sikerrel. Remélem ez a futball elég mintát ad mindenkinek, hogy, ha akarunk valamit, akkor csak EGYKÉNT kell gondolkozni, érezni, és sikerülhet.

Kisebb szociális csoportra, a családra levetítve is igaz lehet. Ha a család minden tagja pl. akarja, hogy eladják a házukat, akkor annak sikerülnie kell, nincs más lehetőség, mert, mint látjuk az energiák összeadódnak.

A támogató, és az ellenző energiák is, és mindig az győz, amelyik erősebb, több. Mert ami nagyban, az kicsiben is működik, és fordítva is igaz. Bízom benne, hogy ez az összetartás hatással lesz a hétköznapjainkra, nem csak a fociban, hanem más ügyben is tudunk közösen JÓL-LÉT-et teremteni. Hajrá Magyarok!!!