A mindennapos felismerések hogyan fejlesztik a lelket?!

Aranylélek

9 tipp az örömlista elkészítéséhez

Hányszor, de hányszor jut az eszünkbe a szorgos hétköznapokban, hogy: de jó lenne egy kis kikapcsolódás, vagy magammal foglalkozni?!

De mit jelent valójában az, hogy magammal foglalkozunk? Tudom-e egyáltalán, hogy mik azok az örömforrások, amik feltöltenek, ahol el tudom engedni magam, ami csak nekem szól?

Lehetséges, hogy az önismeret rögös útján ezeket kellene először meghatározni? Ha nem vagyok vele tisztában, akkor épp itt az ideje a felszínre hozni. Ha meg tudom, miktől érzem jól magam, akkor miért nem csinálom rendszeresen, miért kell megvárni azt az állapotot, amikor már az egészségen látszódik, amikor már muszáj…amikor már annyira elragadnak a hétköznapi teendők, hogy csak éppen arra szánok időt, hogy a legszükségesebbeket megcsináljam…

Nézzük sorba, kilenc tipp a felüdülés, feltöltődés, örömérzet növelés érdekében! :

1.       Új frizura. Milyen jól tud esni, amikor a fodrász finoman megmasszírozza a fejed, ellazulsz, és akár másfél órán keresztül csak a megújulás, a szépülés a cél. Mellette meghallgathatja a kis dolgaidat (szegény szolgáltatók…mennyi klassz történetet hallgathatnak nap, mint nap. De ez a továbbiakban sorolt szakmákra is igaz ám.) Új külsővel távozhatsz, és jöhetnek a dicséretek!

2.       Csillogó körmök. Két óra alatt lehetőség van megpihenni, megszabadulni a „lenőtt köröm” érzéstől, nem kell tovább dugdosnod, és átélheted a finom kézmasszázst, egy kis paraffinos, bőrpuhító kézápolással…Isteni! Utána olyan puha a kezed, mint a babapopsi…Ezek a körmösök kézrátétellel, vagy inkább köröm rátéttel gyógyítanak…

3.       Relaxáló testmasszázs. Ezer féle lehetőség közül tudsz már választani, az isteni illóolajostól kezdve a ropogtatós verzióig. Mindegyik azt a célt szolgálja, amire a legnagyobb szükséged van, hogy neked jó legyen, a tested megszabaduljon a stressz okozta görcsöktől! És ez a legfontosabb!!! Illetve nagyon jó stresszoldó hatást tud kiváltani, már csak az érintéssel is, hiszen, ha sokáig nem kapsz érintést, sokkal nagyobb a depresszió felbukkanása.

4.       Méregtelenítés felsőfokon. Szaunázni, gőzölni, pezsgőmedencében üldögélni, kész kánaán. Rugalmassá teszi a bőrt, otthagyhatod az összes feszültséget, mert a pólusaidon keresztül kiengeded magamból. Olyan utána, mintha újjászülettél volna.

5.       Séta a parkban. Összhangba kerülni a természettel, levegőváltozás, kiszabadulás a négy fal közül, csend…Soroljam még? Néha elég egy fél óra is, amikor csak a kacsákat nézegeted a vízparton, és így üríted ki a feltornyosult gondolatokat a fejedből.

6.       Egy klassz ebéd. Olyan helyen étkezni, ahol nem mindennap teszed, ahol a látvány már laktat, amikor megengeded magamnak, hogy ne csak egy menüt faljál be az ebédidő alatt, hanem minőségi ételt fogyassz el akármennyi idő alatt, kulináris élményt nyújtva az ízlelőbimbóidnak.

7.       Egy kis olvasás a kedvenc íródtól, vagy valami új, izgalmas, romantikus…Bármi, ami megmozgat, amibe beleélheted magad.

8.       Bármilyen alkotó tevékenység feltölthet. A goblein készítés, selyemhímzés, fafaragás, festés, írás, rajzolás, lekvárfőzés, tortakészítés, varrás, egyszóval bármi, ami az ízlésednek megfelelő, és hívást érzel irányába.

9.       Vagy „csak” elmész egy edzésre, hol ki tudsz magadból adni minden gőzt, és feszültséget.

 

Ha elkészíted a saját örömlistád, és elkezded apránként beépíteni az életedbe, azt veszed észre, hogy hétről hétre egyre jobban magadra találsz. Egyre jobban fontossá válnak ezek a programok, ami által saját magad is egyre előkelőbb helyet kap a saját életedben!

Kellemes kikapcsolódást!

 

Dézsi Aranka lélektréner 06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Túlvilágról kapott lehetséges jelek

A következő cikket azoknak javaslom, akik valamennyire is elhiszik, vagy szeretnék elhinni, hogy nem csak test, és anyag vagyunk, hanem energia, és lélek. Ami a test levétele után tovább létezik. Tudjuk, hogy ezekre nincs semmilyen konkrét bizonyíték, de ugyanannyi energia hinni benne, és nem hinni. A hinni-vel talán kicsit könnyebb elviselni a megélt fájdalmat.

Felsorolok néhány megtapasztalt „jelzést”, amit beskatulyázhatunk az „üzenetek” sorába. Olvasd, és értelmezd belátásod szerint!

 

Mik lehetnek ezek?

·        Pénzérme az úton

·        Tollpihe nem odaillő helyen

·        Bizsergés gerincnél, és egész testben

·        Olyan érzés, mintha a nyakunkban ülne valaki

·        Hidegség- forróság érzete

·        Álom (saját, vagy barátainkon keresztül) átvitt értelműek, és konkrétak: üzenetet hordoznak!!! (Nekem akkor jelenik meg az elhunytam, amikor valami nagyobb változás következik az életemben. Mára már pontos információt közöl, nem csak szimbolikusokat!)

·        Lámpa pislákolása

·        Angyalok az égen (Leginkább felhő formában jelennek meg!)

·        Üstökös szerű csillaghullás

·        Véletlen zene a rádióban, aminek mondanivalója van, vagy épp a kedvenc zenéje volt

·        Fénygömbök megjelenése akár egy pillanatra is

·        Gyertyaláng zavart égése

·        Ismerős, vagy szúrós illatok a semmiből, parfümillat

·        Fotókon fényjelenségek, gömbök

·        Magától felboruló üvegek

·        Ismerősökön keresztüli üzenetek, furcsaságok

·        Tv csatornaváltása, kikapcsolódása önállóan

·        Háziállatok különös viselkedései

·        Mozgó tárgyak, illetve elveszettnek hitt tárgyak hirtelen előkerülnek

·        Megszólal a telefon, és nincs a vonalban senki

·        Úgy érezzük, valaki figyel bennünket, vagy áll mellettünk

·        A növények gyorsan növekednek, a vágott virág tovább friss marad

·        Enerváltság, energiahiány

 

 

Lehetne még a sort folytatni.

Nem is kell ezeknek túl nagy tulajdonítani, mert a sérült állapotunkban hajlamosak vagyunk mindennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amennyit jelent.

Csak annyit szerettem volna átadni, hogy ha ilyeneket tapasztalsz, akkor ne érezd magad megháborodottnak, tudd, hogy nem vagy vele egyedül…

Kívánom, hogy ritkán kelljen ilyen jelzésekkel foglalkoznod!

 

Dézsi Aranka lélektréner 06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

 

 

 

 

 

 

Elindulni a spirituális úton...

Mit jelent ez?

Alap tézisként azt gondolom, hogy a megérzéseink jelenléte, sűrűsége, erősödése még nem jelenti azt, hogy mesteré váltunk.

Kiráz a hideg, amikor azt látom, hogy szárnyaikat bontó emberek (ami elismerése méltó), már egy pár képzés, meditáció után azt hiszik, hogy tudják a tutit.

Megválnak a párjuktól, mert azt álmodták, vagy azt mondta a „guru”, hogy előző életükben rosszul végződött a kapcsolatuk, megölték egymást, és ez hatással lesz a mostani kimenetelre is…

De láttam olyat is, hogy a saját édesanyjával megszakította a kapcsolatot egy oldás következtében

Nem is tudom folytatni se a sort, mert érthetetlen, hogy miért kell ezt így csinálni?

(Természetesen nem csak negatív példák vannak, mert élnek olyan segítők is ezen a bolygón, akik hitelesek!)

Ami inkább elgondolkoztatott, hogy hol van a saját tapasztalat, a saját izzadságszagú gyakorlások, az élmények, az egyéni megérzések, egyéni technikák? Milyen saját élménnyel tudják alátámasztani a gyakorolt technikát?

Hol van az leírva, hogy például energiát csak egyféleképp lehet „igényelni”?! Persze, a „guruknak” fontos, hogy sakkban tartsák a nyájat.

Jómagam is sok megtapasztaláson, tanulmányon, beavatáson átmentem…és egyre jobban látom, hogy mennyi mindent nem tudok még. Mennyi tapasztalás vár még rám, mennyit kell még csiszolni magamon…de ez belső munka, nem kifelé.

Kifelé már nem számít.

Hiszen a jó tanító sem attól jó tanár, hogy mondogatja magáról, hogy mennyire tuti a tudása, hanem attól, hogy le tud ereszkedni a tanítvány szintjére, és fel tudja emelni. Megmutatni, hogyan tud fejlődni.

Az ma már kevés, hogy fizesd ki a tandíjat, és megkapod a beavatást. Attól még nem világosodott meg senki. A tudást át kellene adni, megtapasztaltatni, követni a sorsát a tanoncnak, és húzni felfelé. Ez mind idő, és idő.

Visszatérve a fenekükön tojáshéjjal rendelkező mesterkékre. Addig semmi baj nincs, amíg „csak” a saját életüket teszik tönkre. Bár, ha egységben nézem az Univerzumot, akkor természetesen van negatív hatása az emberiségre…

A nagyobbik baj akkor van, ha már áltudást szerezve másoknak is osztják az észt.

Ami hiányzik, az az alázat. Alázat saját magunk, Univerzum, Angyalok, Isten, Sors, Élet, Embertársak… felé. Nem vagyunk halhatatlanok, és mindenhatók.

Valahogy, mintha fordítva történnének a dolgok. A friss spiris egyedek feltörnek, mindent akarnak, élvezik az újat az életükben, és a megfontoltabb, régebb óta ezen az úton járók, pedig visszahúzódtak.

Nem nyomulnak, kivárnak.

Mi lehet az oka? Talán rájöttek, hogy mennyivel fontosabb a saját életüket megmenteni, mint a világot. mert, ha a sajátomat megmentem, akkor az én világom szabaddá válik.

Ebben az esetben tudok egy mintaértékű életet élni, és nem kell az öntömjénezés sem, mert olyan energiát közvetítek, amit más is szeretne megélni.

Ez a legnagyobb érték, és erre ez az egy életünk van. Itt, és most.

Ha lesz következő élet, akkor majd ott megoldjuk a feladatainkat, akkor is lesz most.

Addig is tegyük a dolgunkat, sepregessünk a saját házunk tájékán, tisztogassunk, és egyszer csak kitehetjük a táblát: Tiszta Udvar, Rendes Ház, Tiszta Lélek, Boldog Élet.

Dézsi Aranka lélektréner

06703326136

Aranylélek közösség

Aranylélek

süti beállítások módosítása