A mindennapos felismerések hogyan fejlesztik a lelket?!

Aranylélek

Bárcsak telefon lehetnék...

Ha én okostelefon lehetnék... Ott lennék vele mindenhol, előnyt élveznék, folyamatosan simogatna. Együtt mennénk horgászni, munkába, sörözni, edzeni,és még szórakozni is elvinne magával.

Ott simulhatnék napközben a zsebében. Mindent tudnék róla, folyamatosan frissítőt kaphatnék, és olyan helyekre látogatna el velem, amiről csak álmodozhatok.

Ismerné a paramétereimet, védelmezne, védőruhát venne nekem, hogy ne sérüljek, és jól nézzek ki. Nem haragudna, ha a fontos születésnapi dátumok, események miatt szólnék neki.Ha lemerülnék egy fárasztó nap után, egyből gondoskodna arról, hogy feltöltődjek.

Sokat beszélgetne velem, és továbbadná az információkat. Mindig tudhatnám, hogy merre jár, és milyen hangulatában van.

Figyelhetném,ahogyan jókat nevet azon, amit mutatok neki,figyelne rám. Megosztaná velem a gondolatait, nem lenne titka előttem. Lennének közös játékaink, együtt gazdálkodhatnánk, közös stratégiáink lennének, és nem unna meg. Minden fogyasztásomat szó nélkül kifizetné, nem lenne veszekedés. Hinnem kell a reinkarnációban...:)

Isteni válás

Válás. Elválás. A vállalásunk nem teljesítése. Bárhogy fogalmazhatunk, de a magyarországi statisztika erről igen sokatmondó. Nagyjából minden második házasság válással végződik, ami nem túl biztató.

Bármelyik statisztikai oldalt böngésztem, sehol nem találtam olyan adatot, ami arra utalt volna, hogy a templomban, Isten előtt, az égben kötettett házasságokat mennyien oldották fel. Egy fontos információt találtam: az egyház szerint elválni nem lehet, maximum érvényteleníteni, megmagyarázni, bebizonyítani,illetve rengeteg procedúra, és több tízezer forint bánja.

De miért is kellene ezzel (is) foglalkozni, nem elég, hogy a bíróságon polgári értelemben megszűnik a frigy? Valamiért mégis csak kötünk házasságot templomban is, ha nem lenne értelme, akkor ez kimaradna az életünkből. De mi hajthat? Mert az olyan meghitt, szép, hitünk miatt, vagy mert így szokták mások is? Mindenkinél más lehet a motiváció.

Sok házasságkötés alkalmával nem maradhatott el a templomi szertartás sem. Viszont ha az élet úgy hozza, hogy elválnak útjaink, akkor csak az isteni fogadalom marad.

Milyen hatással lehet ez a mindennapokra? Láttam olyat, ahol egyértelműek a jelek. Sok év után is még emberi kapcsolatban vannak, nem tudnak elszakadni egymástól, tudnak egymásról, érdekki a másik sorsa, szeretettel tekintenek a másikra, üzleti kapcsolatban vannak. Ettől függetlenül mindketten élik az életünket, de egyikőjük se találta meg a tartós boldogságot. Azért, mert kötöttség van köztük, és véleményem szerint magasabb szintű kötöttség az égi fogadalom.

Tehát felnőtt, józan fejjel döntést kell hozni. Ha tartósítani szeretnénk a válást, akkor egyházilag is meg kell tenni, de legalább elmenni közösen abba a templomba, ahol esküdtek, és egymás szemébe nézve kimondani, hogy vége. Ha pedig az égi házasságot szeretnénk tartósítani, akkor ugyanezt meg kellene tenni, és újra felvértezni magunkat egy szertartással. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik út mindkét fél boldogulását elősegíti. 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Optimális elfogadás

Több ezoterikus fórumon lehet olvasni,hallani, hogy fogadjuk el a helyzetünket, békéljünk meg az életünkkel, legyünk elfogadóak saját magunkkal, embertársainkkal szemben. Az elméleti részével alapvetően egyetértek, mert, ha folyamatos elégedetlenségben, panaszkodásban, meg nemértésben élnénk, az hosszú távon megkeserítené az életünket.

Arról a helyzetről tennék említést, amikor már annyira elfogadóvá válunk, hogy az átcsap passzivitásba. Én is beleestem ebbe a hibába. Nagyon büszke voltam magamra, hogy elfogadtam a nem túl fényes sorsomat, elhittem, és már meg is szoktam, hogy a szorosan beosztandó anyagiak csak a fejlődésemet szolgálják, és megtanítanak értékelni a keveset is.

Viszont volt olyan hatása is, hogy megváltoztatta az értékrendemet, tudom már, hogy mi és kik fontosak az életemben. Az elfogadásból szép lassan át transzformálódtam megadásba, ami azzal járt, hogy elkezdtem vegetálni az életem több területén. Jöttek az önigazoló, önsajnáló gondolatok: "Nekem csak ez jutott, de majd lesz jobb. Biztos meg van az oka, hogy csak méltatlan kapcsolatok jutnak nekem. Egyszer minden megváltozik, addig is mentálisan programozom a bőséget. Stb..."

Feltettem a kezem, és a sodródást választottam, mert azt hittem az egyenlő az elfogadással, és hittem mennyire spirituális vagyok, egyedül is boldog vagyok, meg hát a boldogsághoz nem kell pénz. Közben minden olyan energiát, ami az életben maradáshoz szükséges, elnyomtam magamban. A törekvést, a cselekvést, a megmutatom magamnak, és a környezetemnek csakazértis energiáját, azokat az elemeket, amiben van némi tűz, és mozgató erő.

Természetesen nem arra szeretnélek ösztönözni, hogy csinálj mindent dühből, bizonyítási vágyból, hanem arra, hogy ne ess a ló másik oldalára. Nehéz megtalálni az arany középutat, de szükségszerű. Érdemes egy kis önvizsgálatot tartani, amint be tudod magad azonosítani,hogy hol tartasz az elfogadás skáláján, akkor van lehetőséged változtatni az életeden.

Mert, ha eddig csak elégedetlenkedtél, és mindig csak a hibát láttad meg magadban, vagy másban, akkor itt az ideje megbékélned a jelenlegi helyzeteddel, és ha nem tetszik, akkor kis lépésekben változtatni rajta. Abban a pillanatban, amikor felismered, hogy egy helyzet, egy konfliktus mit tanít számodra, megtanulsz megbékélni magaddal.

Viszont, ha azt veszed észre magadon az önvizsgálat során, hogy túlságosan is megadó, nemcselekvő lettél, akkor itt az ideje, hogy tüzesebb legyél.Hogyan? Tűzz ki apróbb, nagyobb célokat, cselekvési tervet,és indulj el! Találj olyan motívumokat az életedben, amit nagyon szeretnél, de már lemondtál róla. mi van, ha újra teszel érte, ha kimozdítod magad a langyos mindennapokból?! Mi van, ha nem fogadod el behunyt szemmel, amit most olvastál, hanem a gyakorlatba ülteted, és kipróbálod? :)

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Mitől szép a NŐ?

Elsősorban, hogy nőnek érzi magát, és ezt sugározza. De mitől érezhetjük ezt a szürke hétköznapokban?  Hiszen annyi "szép" nőt láthatunk megszerkesztve a címlapokon!

Találkoztunk már olyan babaarcú bombanővel, aki külsőre gyönyörű volt, mindaddig, amíg meg nem szólalt? Akkor hol az igazság? Biztosan te is tapasztaltad már, hogy lelkiállapotodtól függően egyik nap szépnek, másik nap kifejezetten csúnyának, öregnek, kövérnek, ráncosnak láttad magad. Ilyenkor kinek hinnéd el, hogy te a valóságban szép vagy?

Én is akkor érzem magamat szépnek, ha rendben van a lelkem, szeretem, tisztelem, és elfogadom magamat, és az életemet. De, ha diszharmóniában vagyok magammal, akkor csak időzített bomba a testképzavar., ami egyenlő a görbe tükörrel.

Ilyenkor mi következik? Napokra magam alá tudok kerülni, slamposabban kezdek el öltözködni,hogy ne látszódjanak a plusz kilók, vagy elkezdek koplalni,és kínozni magam, hogy szép lehessek, magamra kenem a szépséggyár által kínált csodaszereket.

Ennél viszont van súlyosabb lépés is, amikor elkezdi valaki a testi átszabatást. Egyik részét nagyobbra, másikat kisebbre, harmadikat egyenesebbre műtteti stb.

Közben pedig ennél egyszerűbb a megoldás.Elkezdek úgy élni, hogy nem akarok senkinek megfelelni, nem akarok azért lefogyni, hogy tetszek a páromnak, vagy a munkahelyen irigykedjenek.Csakis magamért vagyok hajlandó tenni, és ez ettől válhat tartóssá. Vállalom magamat, az életemet, így lesz tartásom, és ha van tartásom, van kisugárzásom. Büszke vagyok az elért eredményeimre, és tanulok a hibáimból, objektíven látom magam.

Mi lenne, ha elhinnénk, hogy a szépség is egy választás? Mi történhet, ha azt választod, hogy szereted magad?

Valahol hallottam, hogy a nő, olyan, mint a jó bor. Minél érettebb, annál jobb. A kor előrehaladtával el kell fogadnunk, hogy a testünk is öregszik, és egyre nagyobb teret, értelmet nyer a belső szépség értéke, természetesen a megfelelő ápoltság mellett.

Hölgyeim, amint eldöntjük, hogy szépek vagyunk, szeretjük magunkat, akkor megjelenhet olyan férfi is, aki minket szépnek lát, mert ezt sugározzuk ki, ezt tükrözi a szemünk csillogása. Amint magamnak szép vagyok, szépnek lát a környeztetem is.

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/ 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

A múlt kötelékei

Voltál már olyan helyzetben, hogy szakítottál a partnereddel, és egyszer csak azon kapod magad, hogy még mindig kapcsolatban vagytok? Vagy személyesen, vagy interneten jelentkezik, de nem tűnt el az életedből. Ha ez egy esetben előfordul, akkor még talán fel sem tűnik, de, több személlyel való próbálkozás, és elválás után az évek alatt ismétlődik ez a helyzet, akkor ott valami gyanús.

Persze jól eshet az egónak, hogy még mindig én kellek, hogy nem talált jobbat, hogy beismerte én vagyok számára az élete ajándéka stb. Közben pedig csodálkozol, hogy miért nem jön el életed nagy szerelme, miért nem vonzol be végre boldog kapcsolatot? Mert ezek a múltbéli emberek még mindig jelen vannak a lelkedben, akarva akaratlanul.

Hogyan tesztelheted magad? Figyeld az eseményeket!

Lehet, hogy egyszer csak rád ír egy exed, hogy mi újság, vagy jó lenne egy kis unga bunga. Vagy felhív a másik, hogy csak találkozzunk, mert olyan jó volt veled beszélgetni, és hiányzik. Neked pedig már eleged van abból, hogy akkor erősödik fel az értéked, amikor már nem vagy a mindennapjaikban. Amikor ott van a lehetőségük, akkor meg elbaltázzák.

Viszont, ha boldogulni szeretnél a saját életedben, és ezeket a vissza nyúlásokat lezárni, dolgoznod kell rajta. Írd össze a partnereid nevét, és köszönd meg nekik, hogy egymás életében voltatok, és kérd, hogy mindkét fél kapja vissza azt az energiát, ami a másiknál maradt, és az övé. De,ha nem szeretsz írogatni, csak képzeld el.

Ez azért fontos, mert minden olyan emberrel, akivel szexuális kapcsolatot létesítünk energiacsere jön létre, érezzük egymást...Így energiarészeket, sors darabkákat veszünk át egymástól  Minél többször vagyunk együtt, összeér az auránk,így alakul ki, hogy egy idő után pontosan tudjuk, hogy mit érez a másik. Ez az energiakötés egy szakítástól nem kerül a helyére.

Másik lehetőség, hogy relaxációs állapotban, ébredéskor, vagy lefekvés előtt este elképzeled az illetőt, és minden hozzá kapcsolódó szálat elvágsz, közben pedig Mihály Arkangyal segítségét is kérheted.

Természetesen bármit csinálsz, akkor lesz hatásos, ha ezt szeretettel, és nem dühből teszed. Magad miatt.

Kellemes tisztogatást!

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

 

Összefogás futball módra

Milyen szépen megmutatkozik az összefogás ereje?! Láthatjuk, és tapasztalhatjuk, hogy ha egy tömeg ugyanazt akarja, és nemcsak szeretné /jelenleg a pozitív magyar foci eredményeket/, akkor annak van fizikai szinten eredménye.

Én nem követem a mérkőzéseket, de klassz dolog hallani a szomszédból, a szomszéd utcából, hogy ÉLJEN! Ilyenkor biztos vagyok benne, hogy számunkra jó dolog történhetett.

De visszatérve a tömegre. Elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha nem csak a fociban fognánk így össze, hanem amikor szükséges akkor a saját magunk érdekében is. Olyan témákban, ami elősegíti, és jobbá teheti az életünket politikai, és vallási hovatartozástól függetlenül.

Van egy pár olyan barátom, akik mutatták volna az utat, hogy mikor álljunk magunkért ki, de halvány sikerrel. Remélem ez a futball elég mintát ad mindenkinek, hogy, ha akarunk valamit, akkor csak EGYKÉNT kell gondolkozni, érezni, és sikerülhet.

Kisebb szociális csoportra, a családra levetítve is igaz lehet. Ha a család minden tagja pl. akarja, hogy eladják a házukat, akkor annak sikerülnie kell, nincs más lehetőség, mert, mint látjuk az energiák összeadódnak.

A támogató, és az ellenző energiák is, és mindig az győz, amelyik erősebb, több. Mert ami nagyban, az kicsiben is működik, és fordítva is igaz. Bízom benne, hogy ez az összetartás hatással lesz a hétköznapjainkra, nem csak a fociban, hanem más ügyben is tudunk közösen JÓL-LÉT-et teremteni. Hajrá Magyarok!!!

Intim zóna (18+) egy ismeretlen naplójából...

"Időbe tellett kijutni, kicsit eltévedtünk, én mentem elöl autóval, mert nálam volt térkép. Nyomtam neki egy gázt, de egyszer csak véget ért az út, és fogalmunk se volt merre vagyunk fejjel. A telefonba mondtam neki, hogy imádom, amikor mögöttem van, szeretem ezt a pózt...

Már alig vártam, hogy megérkezzünk a szerelmi légyottunk helyszínére. Közben a kukoricaföldön át egy elhagyatott helyre,  érkeztünk meg. Csak a házigazdák voltak, így tudtak nekünk szállást adni.Nagyon kedves vendéglátók voltak, saját ételükből megkínáltak bennünket. Jobbat nem is kívánhattunk volna, olyan romantikus volt. Megvacsoráztunk, közben a háziak lent nézték a focit. Amikor mentünk fel a szobába, szóltak, hogy szóljunk, ha hangosak lennének szurkolás közben. A kedvesem pedig visszaszólt, hogy ők is szóljanak, ha mi lennénk hangosak. :) 

Zuhanyozás után egyből egymásnak estünk. Megőrülök, ahogyan csókol! Olyan bizsergés járja át a testem, hogy az utánozhatatlan az érzés. Az volt a fantasztikus a mi szeretkezésünkben, hogy mindvégig egymásba olvadtunk, és minimum egy órán keresztül élveztünk minden egyes pillanatot. Imádjuk egymás testét, és a csókjából világosan kiderül, hogy nem csak a testemet szereti, hanem a lelkünk is összeforr

Ahogy egymásnak estünk először ő akart engem a csúcsok csúcsára eljuttatni, és nyelvével végig szántotta a testemet, amíg a legforróbb helyre megérkezett, és játszott velem. Utána a kezével simogatta a legérzékenyebb részét a nőiességemnek, és simogatás, és csókolgatás közben megérkeztem a gyönyör kapujához, és remegő testtel átléptette velem a küszöböt. 

Az ő édes ujjait az én jáde kapum bejáratától a bensőmig simogatta ki, és be, végtelen érzékenységgel.  Ezután gyönyörű formájú jáde botját belém helyezte, hevesen, és onnan elindult a bujálkodás. Amikor éreztük már, hogy ő következik , megkérdeztem, hogyan szeretne szállni. Azt szerette volna, hogy legyen rajtam, mert imádja látni a testem ahogyan belém hatol, és uralkodhat rajtam. Felszabadultunk…

Kellemes, és bizsergető érzés volt átélni vele ezt a magaslatot. Utána a  paplan alá bebújva, és átölelkezve csak úgy lenni... Imádkoztam Istenhez, hogy adathasson meg nekem, és nekünk még ilyen lehetőségek. Élhessük át azokat a gyönyöröket, amelyeket megélhettünk most. 

Egymás karjában feküdve, beszélgetve jó éjszakát kívántunk egymásnak. Mire ő úgy döntött, hogy  a másik oldalon tud aludni. Ezért átmászott rajtam, ahogy fölém ért, rám feküdt, elkezdett édesen csókolgatni. Ezt egyre hevesebben tette, közben a combomnál éreztem, hogy megkeményedik a férfiassága. Erre az ingerre a mellbimbóim az égnek meredtek.  Nincs menekvés / nem mintha menekülni akart volna valaki/. Ismét gyönyör övezetbe léptünk.

Folyamatos pozícióváltásokkal tettük még izgalmasabbá az izgalmast. Amikor én voltam felül, puszilgattam a nyakát, vállát, ujjacskáit, és egy hirtelen ötlettől vezérelve a középső ujjával elkezdtem játszani, mintha a nem i szervét vettem volna a számba... Folyamatosan úgy szeretkeztünk, hogy a kezét az enyémbe kulcsolta, így jelképezve a kötődést. 

Kisvártatva a bal fülébe súgtam: nagyon szeretlek téged! Olyan jó volt, hogy kimondhattam, teljesen felszabadultam. Nagyon szeretem, amikor a hátam mögött van, és átkarol, mert akkor érzem a szeretetét, és azt, hogy gondtalan, védelmet igénylő nő vagyok. Elernyedve odabújtam mellé, a  meztelen testünk összeért, egymás ölelésébe álomba szenderültünk..."

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elszólás vagy program?

Egyszer azt mondta egy barátom, hogy a kínai horoszkóp Patkány jelét viseljem magamon, mert az férfit hoz az életembe. Ezt nagyon komolyan vettem, és azt mondtam, hogy ezen ne múljon, ha kell magamra tetováltatom.

Nos akkor még tetoválás ellenes, és előítéletes voltam, de három év múlva valóság lett az elszólásból. Igaz nem a Patkány jel, hanem egy virág képében.

Vajon hogy működik a teremtés témaköre? Annyit beszélnek róla. Mindenki képes rá? Néha az ilyen véletlennek tűnő elszólások megvalósulnak, és van, hogy a napi szinten programozott esemény pedig nem. Mi dönti el, hogy mi jelenik meg fizikai szinten, és mi nem. Karma? Sors? Isteni elrendeltetés? Szabad akarat? Előre meg van írva? Ha igen, akkor minek a küzdés?

Inkább hiszem azt, hogy van egy életutunk. Ami születésünkkor generálódik, a génjeinkkel érkezik, a lélekrészecskéink magukba foglalják.

Életcél: maga az élet, a tapasztalás. Kiindulunk az origóból, és oda érkezünk vissza, közben pedig minden olyan dolog, ami segíti a tapasztalásunkat, az megtörténik, és ami nem, az nem. Sokszor függetlenül attól, hogy nekünk mi a véleményünk róla. Milyen világ lenne, ha mindent, és mindig irányíthatnánk? Biztos jobb lenne az élet? Hol maradna a fejlődés lehetősége?

Mi van, ha van olyan erő, aki (ami) jobb megoldásokat is tud hozni, mint amit mi el tudunk képzelni magunknak? A megerősítő mondatoknak is csak akkor van ereje, ha az nem egoból, észből jön, hanem lélekből. Akkor valósulhat meg, ha az a típusú megtapasztalás kell a lelkünknek, és akkor kell a lelkünknek, ha attól többek leszünk...

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

 

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Biztos vagy bizonytalan?

Ha nagyon biztos kapcsolatot akarsz, akkor egy halottat kellene szeretned. Ha egy elhunytat annyira szerettünk, és szeretünk, hogy nem engedjük el ( vagyis ragaszkodunk a múlthoz), akkor előbb utóbb félünk új kapcsolatot kialakítani, mert az bizonytalan. Bizonytalan, mert él.

Az élet semmi másról nem szól csak a bizonytalanságról, és a folyamatos változásról. Mert csak a halál biztos, onnan nincs visszaút. És, ha nem merünk elengedni, újra nyitottá válni, ha ragaszkodunk a szeretett halotthoz, akkor megengedjük magunknak azt a luxust, hogy ne merjünk élni.

Ugyanis ő már nem léphet félre, nem bánthat, nem néz más után, nincsenek konfliktusok, csak én tehetek bármit, én irányíthatok, és ezáltal teljes biztonságban tudhatom magam. Csak ezzel elérjük azt, hogy nem élünk. Csak nekünk van ráhatásunk annyiban, hogy másképp érezhetünk iránta, mást gondolhatunk róla.

Milyen önző már halottat szeretni, és nem elengedni, és ezáltal "uralni" a kettőnk helyzetét?! Ez nem életszerű hosszú távon, csupán menekülés az élet elől egy biztosnak vélt közegbe. Lehet, hogy biztosnak tűnik ez az állapot, de sosem tesz boldoggá.

Ha biztosnak hiszünk egy kapcsolatot, eltűnik az érdeklődés, meghal. Igaz, hogy a bizonytalanság magában hordozza a félelmet, hogy bármelyik pillanatban megváltozhat az életünk, de ettől izgalmas az ÉLET.

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/ 

Ha tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Mert takarítani jó!

Na ezt meg ki találta ki? Fogalmam sincs, de igazat kell, hogy adjak neki. Érezted már azt egy nagytakarítás után, hogy sokkal jobban érzed magad?

A minap kipakoltam a konyhaszekrényből minden edényt, lesúroltam a csempét, a hűtőt, a kukát, mindent. Olyan csillogás lett, hogy a légy elcsúszott volna meglepődöttségében.. Olyan érzés volt utána, mintha életem egy részében rend lenne.

Feng shui szerint a tudás területén tettem rendet, és így adtam magamnak esélyt új lehetőség megteremtődésére. Kiselejteztem a nem használatos üvegeket, lejárt szavatosságú krémeket, gyógyszereket. Csináltam helyet az újnak.

Költöztél már? Volt akkor olyan felismerésed, hogy ezt a rengeteg kacatot, hogy sikerült felhalmozni? Nos kifinomult érzékünk van a gyűjtögetésre, és a legszebb, hogy nem vesszük észre.

Éjszaka, amikor hazajöttem egy rendezvényről, benéztem az összes szekrénybe, és örömmel töltött el a rend.

Milyen jó érzés, amikor kitakarítod az autód, és friss illatú? Amikor kisúrolod a kádat, és tisztaság illat terjed a lakásban? Mennyivel jobb a közérzeted?

Mi lenne, ha magunkat is kisúrolnánk belülről néha, nagytakarítást rendeznénk? Fizikailag hogyan? Szuper tisztító kúrákat lehet már csinálni pl. májra, nyirokrendszerre, vesére stb. Segíthetnek a gyógynövények, és az erre szakosodott tanácsadók :)

De mi a legelemibb tisztító szerünk? Igen, a VÍZ! Igyál sokat, vagy annál is többet. Légy igényes magadra, és mosakodj meg belülről. Mi történhet, ha kipróbálod? A legrosszabb, hogy jobban érzed magad!!! Egyszer egy kedves gyógynövényes bácsi azt mondta nekem, hogy a sáros gumicsizmát sem lehet egy pohár vízzel lemosni, oda több kell, hogy tiszta legyen! Tehát igyál bőven! Vizet..

Ha úgy érzed zűrzavar van benned, és egyenesbe szeretnéd hozni magad, akkor kezd az alapoknál, tisztítsd meg magad, és a környezeted, bármelyikkel kezdheted, mert mindenképp hatással leszel magadra. Mert takarítani jó! :)

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/ 

Ha tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

süti beállítások módosítása