A mindennapos felismerések hogyan fejlesztik a lelket?!

Aranylélek

Randi egy energiavámpírral

Egy olyan esetet osztok meg veled, amikor a férfi csak magával van elfoglalva, és nem is érdekli, mi van a nővel.

Vajon milyen kimenetelre számított?

Szerettem volna venni egy házat, és a személyes megtekintéskor a házastársak mindkét tagja jelen volt, én egyedül mentem.

 

Jót beszélgettünk, sajnos a házvétel nem jött össze, így elengedtem a témát. Eltelt pár hónap, és kaptam egy üzenetet, hogy érdekelné az a tevékenység, amit én végzek, mert vannak gondjai, és segítség kellene. Válaszoltam, hogy bejelölöm a közösségi oldalon, és írjon, mert én ekkor a lakhelyemtől pár száz kilométerre dolgoztam. Valahogy ez elmaradt nálam, és nem is foglalkoztam vele. Tudtam, hogy úgyis személyesen kellene találkozni, és én mostanában nem megyek haza.

Eltelt egy kis idő, és ismét jött az üzenet, épp ebédeltem, és szégyelltem magam, hogy így megfeledkeztem róla. Visszahívtam, és akkor döbbentem rá, hogy nem a feleség keresett, és írt nekem, hanem a férj. Teljesen biztos voltam benne, hogy a hölgy írt, mert a személyes találkozónál ő volt az érdeklődő a munkám felől.

A telefont követően bejelöltük egymást, és a munkám iránti érdeklődés átcsapott a személyem irányába. Kiderült, hogy az egy évvel ezelőtti találkozókor olyan benyomást tettem rá ( antenna kint volt ) , hogy azóta se tudja elfelejteni. Én ebben az időszakban épp a duálpárommal a mélypont szakaszban voltunk, így belementem egy randiba. Találkoztunk, és négy órán keresztül csak azt taglalta, hogy elvált, tönkrement, milyen kegyetlen a volt feleség, és most az anyjával él, és még egy autója sincs, és én mennyire megfelelnék az elképzeléseinek. Bla bla bla…

Szóval csak ültem a kanapén, és ezt hallgattam, néha én is megpróbáltam volna magamról mesélni, de nem hallgatott végig, belevágott, és csak a magáét fújta. Egyből rájöttem, hogy ezt az embert csak, és kizárólag a saját maga fájdalma érdekli, és élteti. Így menet közben a fejemben át minősítettem a találkozó célját, megéreztem a bizonytalanságát, és átváltottam terapeutába.

Nem osztottam meg magamról semmit, hanem elkezdtem kérdezni őt, ha már a bizalmát belém helyezte. A találkozó végén, és utána úgy nyilatkozott, nagyon jól érezte magát, és annyira jó volt velem beszélgetni.

Jót mosolyogtam magamban, hogy ez csupán egyoldalú volt, mert neki azért volt jó a találkozó, mert volt aki meghallgassa.

Engem, mint nőt úgy érintett az eset, hogy teljesen lemerültem energetikailag, nyári idő ellenére vastag takaróval kellett aludnom, mert úgy fáztam, és remegtem, kimerültem.

Minden porcikám fájt, és kicsit elaludtam, amikor is az a kép tárult elém, hogy kocka formában darabjaimra hullottam szét.

Tudtam, hogy az intelligens szervezet egyből jelez, hogy ez a férfi csak vinne tőlem, de nem adna.

Ezért megírtam neki, hogy nem látom értelmét folytatni, illetve elkezdeni bármit.  Természetesen nem értette, és nem is akarta elfogadni sokáig, hiszen neki olyan jó volt, mert ő csak a saját oldalát látja.

Én pedig hálát adtam a testemnek, hogy óramű pontossággal jelezte, mire van szükségem, és mire nem. Megtanultam a leckét.

Alap kiinduló pont, hogy önmagának csak ő volt fontos.

Megkérdezem magamtól, mennyire vagyok fontos magamnak?

Mennyire fontosak mások?

 

Mikor éreztem magam utoljára fontosnak?

Szeretetre volt éhes.

Én mennyire vagyok szeretet hiányos?

Mennyire tudok szeretni?

Mennyire szeretem magam?

Alám rendelte volna magát.

Kinek akarok megfelelni?

Ki alá rendelem magam?

Mit adnék fel egy kapcsolatért?

A válaszok mindig építő jellegűek, még ha fájdalmasak is, természetesen megtaláltam a saját válaszaimat, és máris másképp tudtam visszatekinteni arra a pár órára.

Ennek fényében egy találkozó sem hiábavaló, mert vagy egy új partnert ismersz meg, vagy magadat…

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/randi-egy-energiavampirral

Pénzért segíteni?

Felháborító nem?

Miért vallja magát segítőnek valaki, ha azért fizetséget, hozzájárulást, felajánlást kér?

A segítség nem egy önzetlen tevékenység?

 

Önálló elhatározás alapján meghozott tett, ami a rászorulóknak feloldozás, tovább lépési lehetőség.

Aki ad, az több, mint akinek segít?

Az tud csak segíteni, akinek van miből adni. Ezt is hallhatjuk, és nyilván van valóság alapja, mert a nincsből nehéz adni.

De nem ezekre a támogatásokra gondolok, hanem, amikor van egy problémánk, felkeresünk egy szakembert, és ő elkéri a díját, van olyan szemérmetlen!

Többször tapasztaltam azt, hogy meghallgatást, támaszt kérnének az emberek, de azt gondolják, hogy azt ingyen járna nekik.

Fizessünk, ingyen akarjuk vagy, hogyan is?

Amikor kisebb kolóniákban éltek az emberek, akkor minden csoportnak, falunak volt egy gyógyítója, aki semmi mással nem foglalkozott, nem gazdálkodott, nem tartott állatot, csak az embereknek segített. Ezért cserébe enni, inni kapott, illetve, amire az élethez szüksége volt. Meg volt az egyensúly.

Milyen érdekes jelenet lenne, ha a terapeuták bemennének az áruházba, és kitolnák a bevásárlókocsit azzal az egyezséggel, hogy majd a boltvezető kap cserébe egy masszázst. Vagy nem fizetné be a gáz számláját, mert kap tanácsot az ügyintéző, ha baja lenne egyszer. Kicsit szürreális a kép.

Illetve mi lenne, ha figyelembe vennénk, hogy mire valakiből terapeuta lesz, addig sok százezer (akár millió) forintot kell magára, a tudására költeni? Meg lehet nézni egy pár oktatási oldalt!

Szóval a segítő ezért kényszerül rá, hogy igenis pénzt kérjen a munkáért. Függetlenül attól, hogy személyesen, vagy interneten keresztül kezel.

 

Mennyire tudnánk értékelni bármit is, ha ingyen lenne? Ha azt hinnénk, hogy vannak emberek, akik csak azért születtek erre a Földre, hogy bennünket kiszolgáljanak?

Akkor találhatjuk meg a helyes hozzáállást, ha életünk bármely területén megtartjuk az adás-kapás egyensúlyát, hiszen ez energia. Illetve rácsatlakozunk az örök körforgásra.

Hogy várhatnánk el az Univerzumtól, hogy a mi szolgáltatásunkért, munkánkért fizessen valaki, ha mi nem akarunk pénzt kiadni a kezünkből, vagy legalábbis nem szívesen.

Szeretnéd, hogy egy képedet a Facebookon sokan like-olják, mert valami miatt fontos, de te senki képét nem tetszikeled. Mi lenne, ha odafigyelnél, és a tényleg számodra kedves cikkeket elkezdnéd like-olni? Talán a tiedre is rákattintatának? IGEN! Mert így működik a világ.

Szóval, ha segítségre van szükséged, vagy egy lazító masszázsra, akkor ne sajnáld a pénzt, hanem örömmel add ki, mert akkor örömmel érkezik be hozzád újabb pénzenergia. A köszöneted így tudod lehozni fizikai szintre!

Ha segítő vagy, akkor bátran kérd el a munkád értékét, mert sokat tettél, áldoztál azért, hogy azzá válj, aki vagy, és ez a tanulás sosem ér véget!

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/penzert-segiteni

Mit szeretnék???

„ Úgy élni, hogy van kihez hazamenni, van, aki átölel, megsimogat, szeret, vagy csak egyszerűen ott van mellettem.

Van, kihez odabújni, biztonságot adni, és kapni.

Van, akitől lehet csókot lopni, és belemerülni az ölelésébe, és elhinni, hogy ez mindörökké tart.

Hogy amikor kinyitom a szemem, mellettem szuszog, és ágyba vihetem a kávét, és ágyba hozhatja a reggelit.

És, amikor napközben szorgos teendőim között rá gondolok, akkor melegség öntse el a szívem. Hogy váratlanul jöjjön egy üzenet, vagy akár száz, hogy: Szeretlek.

Legyen, aki felvidít, ha szomorú vagyok, és átöleljen, ha félek!

Aki letörli a könnyeimet, és csókjaival felitatja. Napsütést hozzon a szívembe, és ragyogja be azt csupán azzal, ahogy rám néz.

Aki velem együtt nevet az életen, és örül az örömömnek. Akivel néha bolonddá válhatok, és szárnyalhatok az egekig.

Amikor megfogja a kezem, érezzem az erőt belőle, és amikor megsimogatja az arcom, minden arcizmom mosolyogjon. Amikor csak véletlen megérint, fusson végig rajtam az édes borzongás.

Szeretném, hogy a fellobbanó vágyakat ne elnyomi kelljen, hanem megélni. Nyugodt szívvel odaadhassam magam a buja vágyaknak, és az érzékiségnek. Hogy ne legyenek tabu témák.

Akinek elmondhatom, hogy mire vágyom, és figyelemmel meghallgat.

Aki hisz, és bízik bennem, és csak engem akar.

Akire fel tudok nézni, mert éli a Férfit!

Olyan jó lenne, ha meglátná bennem a Nőt, és amíg együtt vagyunk, ezt értékelné. Aki mellett önmagamat adhatom, és inspirálnánk egymást az idők végezetéig.

Aki engedné, hogy szeressem, és ő is szeretne engem.

Ha a barátom, szerelmem, társam, partnerem, leendő gyermekeim apja lenne.

Jó lenne, ha velem akarna megöregedni…

Azt szeretném, ha mindez ez egy Férfiban lenne benne!!!

Ezt szeretném!”

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

 

 

Szeretem magam?!

Mit jelent ez a valóságban? Önimádat? Egós játék? Csak én létezem, nem fontos más?

Sok helyen azt hallhatod, hogy amíg nem szereted magad, addig hogy várnád el a másiktól, hogy szeressen téged?!

Ez valóban igaz, de melyek azok a mérföldkövek, amikor tudod magamról, hogy igen jóban vagy a kicsi éneddel.

Összeszedtem neked, íme a csekklista:

- bele tudok nézni egy egész alakos tükörbe

- miután belenéztem, azt tudom mondani: ez az én testem, elfogadom, ami tetszik, és csiszolok azon, ami nem (az nem működik, hogy rinyálok, hogy nagy a fenekem, de nem teszek semmit érte)

- csillog a szemem, van személyes varázsom, és ezt bemerem vallani magamnak

- mielőtt döntenék valamiben, felteszem a kérdést: Ez jó nekem? Örömet okoz? Ha nem, akkor passzolom a témát!!!

- tudok NEM-et mondani (nyilván, tudom mikor lehet)

- nem akarok senki elvárásának megfelelni

- kiállok magamért

- van saját értékrendem

- nem jópofizok azért, hogy elfogadjanak

- minden helyzetben magamat adom, mert az biztonságot ad

- törekszem arra, hogy olyan dolgokat csináljak szabadidőmben, ami örömmel tölt el

- nem akarok viselkedni

- ha megkérdezik, hogy vagyok, nem szégyellem azt mondani, hogy épp nem jól-vagy nagyon jól

- ha megbántanak kimondom a sérelmemet

- meg tudok bocsátani magamnak, nem ostorozom magam a múlt miatt

- nem hagyom, hogy kapcarongyként kezeljenek

- ha boldoggá tesznek hálás vagyok

- úgy gondolok az életemre, hogy az egyszeri, és megismételhetetlen csoda

- nem hagyom, hogy rabolják az időmet

- jó érzéssel tölt el, ha magammal tölthetek el időt

- minden nap odafigyelek, hogy élvezzem a pillanatot

- a nehéz helyzetekben is tudatosítom magamban, hogy milyen jó, hogy élek

- tisztában vagyok az előnyös, és a fejlesztésre szoruló tulajdonságaimmal

Ha nagyrészt ki tudod pipálni, hogy igen, ezt így csinálod, akkor jó irányba tartasz.

Ha nem, akkor lehetőséged van választani a változást!

Mert Te vagy a legfontosabb!

Ha te jól vagy, akkor a környezeted is ezt a mintát látja. Ha jó a kisugárzásod, és magabiztos vagy, tehát biztos vagy magadban (és ez nem hibátlanságot jelent), akkor az ragadós.

Így tudod a körülötted élő embereket megváltoztatni, pozitív irányba fordítani.

Ha egyedül nem megy, kérj segítséget!

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

www.aranylelek74.blog.hu

https://www.facebook.com/aranylelek/

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

 

 

Amikor a kisfiú nagyfiúnak, a nagylány pedig néninek érzi magát (18+)

Megtörtént eset

Ilyen az, amikor a kisfiú nagyfiúnak érzi magát, és a nagylány néninek..

Megtörtént eset…

Szerelem első látásra :)

A fiú ráír a felnőtt nőre ismerkedés céljából a közösségi oldalon, így kezdi:

Nagyon szép vagy!!szia..

Képet kaphatok rolad?

Köszi

A Facén találsz 

Hány éves vagy?van fiud?

Én már néni vagyok 

szerintem nem vagyunk egy korosztály....

Szuper a tested...gyönyörü melleid lehetnek...van valakid?

te hány éves vagy?

20.egyetemista..de imádom az érett nöket.

cukker vagy, meg jól esik, meg minden, de én az idősebb pasikat bírom...

sorry

Van aki dug jelenleg?

????

Nagy f..je van?

megfelelő

Mekkora volt a legnagyobb eddig benned?

nyuszó muszó ehhez nem sok közöd van, de értékelem az igyekezeted

Nekem 20.cm.vastag.kemény titokban szivesen kinyalnálak..dugnálak szivi..

van erre sok kis fiatal punci, aki ugrik

 

hajrá

Melleid mutasd titokban.szivi.kérlek...igazi melleket ritkán látok fb.n

ugyan! Lehet nem is szőrös a kukid

Neked szörös a pinád?

persze már fonom is

Mutasd melleid,pucid...arcnélkül is jo.titok marad eskü!!

nem ment még át, hogy nem jó helyen kopogtatsz?

Küld kérlek..meghálálom..eskü!!!

Mire számított a magát 20 évesnek valló fiú? Arra, hogy egy érett nő bedől, és ugrik első szóra, sőt még fotót is küld magáról? Azt képzelte, hogy egy felnőtt negyvenes nőnek erre van szüksége, hogy jól helybenhagyják?

Tényleg van olyan felnőtt nő, aki ezt megeszi? Lehet. Vagy imponáló a hölgynek, hogy egy 20 éves is fantáziál róla? De lehet egy nő annyira elkeseredett, önmagát nem becsülő, hogy belemenjen egy ilyen méltatlan helyzetbe? Utána meg mehet a siránkozás, hogy felkerült a netre a képe, és nem lehet törölni…

Még jó, hogy főhősnőnk észnél volt, és palira vette az egészet.

De mi van a fiatalokkal? Ez az ismerkedési trend? Szia, elkaphatlak egy körre? Semmi „kő kóla” vagy ilyesmi? Egyből durr bele bumm?

Bár abban is biztos vagyok, hogy a nagy számok törvénye alapján akad hal a horogra… Sajnos.

Már az értékrendekről nem is szólnék, hogy udvarlás, meg találkozzunk, beszélgessünk, közös szimpátia stb..

Sokat látott emberként csak annyit javasolnék, hogy vigyázzunk a lányainkra, és a fiainkra!

Építsünk bizalom hidat a gyermekeink és köztünk, hogy bármikor fordulhassanak hozzánk, mielőtt baj lenne!

 

A kimásolt csevegést megosztotta veletek:

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/ilyen-az-amikor-kisfiu-nagyfiunak-erzi-magat-es-nagylany-neninek-megtortent-eset-18

 

 

 

Egymás szemében. Mennyire alakulsz át egy kapcsolatban?

Jártál már úgy, amikor megismerkedtél valakivel, kis idő múlva elkezdted felvenni a szokásait, igyekeztél megfelelni, és szép lassan feladni magad a kapcsolatért, pedig azt nem kérte tőled senki?

Ismerős a helyzet?

Milyen esetben fordulhat elő ez a leggyakrabban?

 

Igen, akkor, amikor már hosszú ideje egyedül vagy, és annyira örülsz a kapcsolatnak, hogy bármit megtennél egy kis szeretetért.  Nem akarod elrontani, és ezért megnő benned a megfelelési vágy, mindent a párod kénye, kedve szerint szeretnél csinálni, csak nehogy elrontsd, pedig pont ezzel ásod meg a kapcsolat gödrét.

  • Mi lenne, ha elhinnéd, csak önmagadat kell adnod? Hiszen abba az emberbe szerettek bele, aki most vagy!
  • Illetve megfordult már a fejedben, hogy majd mellettem megváltozik?
  • Majd, ha együtt leszünk, akkor nem csinálja ezt vagy azt. Vagy majd én ráveszem, hogy kibújjon a bőréből…
  • Milyen illúzió hajt ilyenkor? Esetleg majd megváltoztatod a másikat!

Akkor menj bele a kapcsolatba, ha elfogadod úgy a partnered, amilyen most, és nem amilyennek szeretnéd látni, mert akkor eleve generálsz egy csalódást.

Az igaz, hogy amint együtt él két ember, változhatnak, csiszolódhatnak, de nem mindegy, hogy azért mert egymásra erőltetik akaratukat, vagy természetes módon következik be a változás.

A változásnak belülről fakadó érzésnek kell lenni, és kizárólag akkor vagyunk hajlandóak változtatni, ha az nekünk jó. De, ha én jól vagyok, akkor annak jobb esetben örül a társam is, ugye?

Igen!

Mert eddig egyedül keltél, egyedül ebédeltél, egy főre kellett mosószert vásárolnod, nem kellett senkinek elszámolnod, senkivel összehangolni a programjaid.

Ha belép az életedbe egy partner, akkor meg kell tanulni egymást, és igazodni, megszokni egymás reakcióit. Egyáltalán nincs baj a megszokásokkal, ha lesznek közös berögzüléseitek, mert pont ezek adják egy kapcsolat pilléreit, és némi biztonságérzetet.

Tehát ne azon görcsölj, hogy milyen praktikát alkalmazz, hogy párod másképp működjön, hanem inkább azzal foglalkozz, hogy önmagad maradj, és megtaláld a belső békéd, harmóniád.

 

Mert a legnagyobb hibát ott követheted el, ha akarva akaratlanul a saját képedre akarjátok formálni egymást. Rendelkezni egymással, birtokolni, saját tulajdonnak tekinteni. Ez talán az elején még kedves, és aranyos is tud lenni, hogy nélküle nem csinálsz semmit, nem barátkozol, nem jársz el sehova, feladod a hobbidat, nem eszel egyedül stb., de ez az idő elteltével károssá válhat, mert mindkettőtöknek megszűnik az egyéni élete, egyénisége, és megfulladhattok a kapcsolatban.

Például egyikőtök megunja, hogy nincs szabadsága a kapcsolaton belül, és elkezd esetleg eljárni haverokkal, bevállal túlórákat a munkahelyén, vagy máshol keresni a látszólagos boldogságot.

Tehát ahhoz, hogy megmaradjon az identitásod, és ne add fel teljesen magad, igenis hagyni kell teret magunknak, és a másiknak. Meg kell tartanunk ezt az igényünket. Senkit nem lehet leláncolni, és, ha van szeretet két ember között, akkor teljesen természetes, hogy mindig visszatérnek egymáshoz.

A legszerencsésebb talán, ha marad nekem is, neki is egy élete,  és van egy közös életünk is.

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/egymas-szemeben-mennyire-alakulsz-egy-kapcsolatban

Játék indul!!! Kommentbe írd a választ!

Kedveseim! Túlléptük az 500 követőt! Köszönöm a bizalmat!

Játék indul! Kommentbe írd le, hogy melyik blogom a kedvenced. Innen puskázhatsz: 

www.aranylelek74.blog.hu 

https://www.facebook.com/aranylelek/

A hozzászólók között 2017. május végén egy órás masszázst vagy terápiás beszélgetés sorsolok ki!

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

Címkék: játék

Az élet értékei

Nagy Sándor értelmes ember, és nagy hódító volt. Halála előtti utolsó kívánsága az volt, hogy amikor a sír felé viszik, a keze lógjon ki a koporsóból.

Első hallásra morbidnak tűnő kérés ez egy nagy, és büszke embertől.

A magyarázat pedig roppant egyszerű.

 

Azt akarta mutatni a világ felé, hogy egész életében hódított és egyre hatalmasabbá és gazdagabbá vált. Az összes idejét a hadakozásnak, és a felszínes anyagi gyarapodásnak szentelte. Mégis amikor meghalt semmit nem tartott a kezében, üres kézzel temették el, nem vihetett magával semmit a túlvilágra.

Időnk nagy részét azzal töltjük, hogy dolgozunk, nap, mint nap, és megküzdünk a problémákkal. Mind ezt azért, hogy olyan anyagi javakkal legyünk körülvéve, ami múlandó, ami csupán látszat boldogságot és kielégülést jelent. Ezzel csak az a baj, hogy egy beteljesített vágy újabb vágyakat szül, és a kör sohasem ér véget. A beteljesítetlen vágy annyiban különbözik, hogy ott még a pillanatnyi sikerélmény is elmarad, és ez szorongáshoz, önbizalomhiányhoz és „szerencsétlenül érzem magam” érzéshez vezet.

Valóban naponta nyolc- tíz órát dolgozunk, vállalkozunk és ezáltal a felelősségünket növeljük, hiteleket veszünk fel akár egy automata mosógépért is, amely utána szorongást okoz, hogy tudjuk e a részleteket fizetni.

Nézz csak szét magad körül, az otthonodban, a garázsodban, a kertedben stb., mennyi olyan tárgyad van, amiért rengeteget dolgoztál, feláldoztad az idődet, kockáztattál csak, hogy megszerezd?!

Jó néhány ilyen dolgokkal vesszük körül magunkat, amik között persze vannak nélkülözhetetlen termékek, és vannak bőven teljesen feleslegesek is. Belegondoltál-e abba, ha most pl. nem lenne bőr ülőgarnitúrád csak egyszerűbb, de ízléses szövetből készült akkor boldogtalanabb lennél ? Vagy csak normál televíziód lenne, és nem plazma?  Amíg a rávalót megkerested, addig játszhattál volna a gyerekeiddel, elmehettél volna kirándulni a szerelmeddel, vagy csak rég nem látott nagymamádnak vittél volna egy csokor virágot.

Vagyis emlékeket gyűjthetnél, jó érzésekkel táplálhatnád magad ahelyett, hogy csak az anyagi javakra koncentrálsz. Ezzel nem arra szeretnélek sarkallni, hogy dobj el mindent, hagyd ott a munkahelyed, ÁLLÁS-od, és mostantól csak meditálj, és ne foglalkozz a pénzzel.

 

Csupán arra bíztatlak, hogy találd meg az arany középutat az anyagi javak harácsolása és az élmények, tanulás megszerzése között!

 

Gondolkozz el azon, mielőtt belevágnál egy újabb beszerző, bevásárló, megszerző útnak, hogy valóban szükséged van e rá, mennyire fontos az az életedben, boldogabb leszel tőle?

Ez mind csakis a te választásod! Amennyiben nem tudod a helyes választ, akkor abba az irányba mozdulj el, amit a szíved diktál, mert az biztosan helyes és örömmel fog eltölteni. Észre fogod venni, hogy minél több élménnyel gazdagítod életedet annál BOLDOGABB leszel, és annál kevésbé fognak érdekelni a kizárólag külsőségeken alapuló események és eszközök.

Ezáltal meg tudod azt valósítani, amit még Nagy Sándor sem tudott.

A kezed üres lesz, amikor visznek a sírig, de a lelked csordultig tele lesz nyugodt érzésekkel, kellemes élményekkel, és az utolsó pillanatban azt gondolhatod, hogy megérte élni!!!

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/az-elet-ertekei-mennyi-mindent-sikerult-eddig-osszegyujtened

Tölts velem egy napot!

Mit kaphatsz egy nap alatt? Garantálom, más nézőpontból tekintesz utána az életedre!

Program:

Délelőtt finom kávé, tea, fizikai feltöltődés, teljes testmasszázs. Délben ebéd, napközben nasi, persze csak egészségeset, és finomat…

Kora délután feltárjuk a lelki blokkokat, és oldjuk őket. Játszunk, komolykodunk, lesz sírás, és nevetés.

Késő délutánra használható gyakorlatokat, megoldásokat kapsz önmagadhoz, szellemileg kellemesen elfáradva, de reményekkel teli térhetsz haza szeretteidhez.

Azt, hogy milyen technikákat alkalmazok, az rajtad fog múlni, mert egyénileg rugalmasan kezelem. Lehet tisztításra, oldásra, töltődésre, gyógynövényre, Angyalkártyára, Bach cseppre, transzformációs oldásra, beszélgetésre stb. lesz szükséged. Ez a helyszínen kiderül, csak légy nyitott, és hagyd áramolni az energiákat MAGADÉRT!

Reggel 9-től 17-ig állok a rendelkezésedre.

Csak veled foglalkozva egy egész nap (mikor is volt ilyen utoljára?) csak 35,000 Ft.

5000 Ft előleg befizetésével tudod fixálni a helyedet!

Plusz AJÁNDÉK 12,000 Ft értékben, de ez legyen meglepetés J

Várom jelentkezésedet! Hívj, és tűzzük ki melyik legyen a TE NAPOD!

Ha kedveskedni szeretnél szeretteidnek, jó ötlet szülinapra, évfordulóra, vagy csak úgy…

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner 06-70-332-6136

 

https://www.facebook.com/aranylelek/

Miért nem tudod kimondani?

Sokszor emlegetjük, a kommunikáció az alapja minden jól működő kapcsolatnak.

Megegyezünk a kapcsolat elején, mindenki ki fogja mondani, amire vágyik, amit szeretne, de valahogy az idő elteltével mégse működik ez száz százalékosan.

MIÉRT?

 

  • Miért nem vagyunk hajlandóak kimondani, hogy mit szeretnénk?
  • Mert félünk attól, ha kimondjuk, akkor kiderül, hogy esetleg a partnerünk nem arra vágyik, amire mi?
  • Mert gyerekkorunkban nem volt jellemző, hogy azt csinálhattuk volna, ami nekünk jól esik?
  • Mert eddig mindig el voltak nyomva a mi igényeink?
  • Mert nem volt idáig senki kíváncsi arra, hogy mi mit gondolunk?
  • Mert soha nem engedtük meg magunknak, hogy szabadjára engedjük a fantáziánkat, és elhiggyük, hogy jár nekünk is a beteljesedés?
  • Miért nem tudjuk kimondani, hogy hogyan érezzük magunkat, hogy mi az, ami ínyünkre való, és mi az, ami nem?
  • Mert esetleg meg se tudjuk fogalmazni, hogy amit érzünk az félelem, fájdalom, düh, harag…, mert be se tudjuk azonosítani az érzéseinket?
  • Mert félünk a következményektől?
  • Mert, ha kimondjuk, hogy nekünk nem tetszik a társunk egyik viselkedésmintája, akkor abból csak harag lesz, de változás nem?
  • Mert el sem hisszük már, hogy a dolgok jóra is fordulhatnak, mert annyi időt hagytunk arra, hogy csak nyeljünk?

Ezer, és ezer kérdés, és mindegyik alapja a FÉLELEM attól, hogy a kimondott szavakat már nem lehet semmissé tenni, és nincs visszaút.

Mert azt hiszed, hogy a ki nem mondott szavak nem pusztítanak? Hogy a folyton őrlődést kiváltó gondolatok nem emésztenek fel szépen lassan?

Mi lenne, ha elhinnéd, hogy minden szavakká formált érzésnek, gondolatnak pozitív hatása van a kapcsolatra? Még akkor is, ha az először konfliktust, vagy nézeteltérést szül. Mert, ha kiderül, hogy a valódi beszélgetésre még alkalmatlanok vagytok, akkor azon is lehet változtatni, ha van köztetek szeretet.

Mert nem mindegy, hogy beszélgettek csak, vagy mondtok is valamit.

Minden kimondott szóval energiát közvetítesz, és ez előidézi a változást, ezért érdemes időt szánni arra, hogy ezt elsajátítsad.

Megtalálni a megfelelő alkalmat (ami nem tv nézés közben a legszerencsésebb), a megfelelő időt (nem hulla fáradtan, éhesen munka után), és a megfelelő lelki állapotot (amikor mindketten leginkább harmóniában vagytok).

Mielőtt belefognál bármilyen beszélgetésbe, gondold végig, mi a célod vele, mit szeretnél megosztani pároddal.

Az erőszakmentes kommunikáció alapja pedig az, hogy nem lehordjuk a másikat, nem vádaskodunk, mert tűzre olajat önteni nem szerencsés, hanem csak az érzéseinket közöljük. Arról beszélünk, hogy egy adott helyzet belőlünk milyen érzéseket vált ki.

 

Pl. Nem hiszem, hogy egész nap nincs annyi időd, hogy felhívj, vagy írj egy üzenetet… (ezzel letorkoljuk a másikat, illetve milyen választ várunk?)

Helyette: amikor nem hívsz fel egész nap, akkor én elhagyatottnak, és mellőzöttnek érzem magam. Milyen ötleted van arra, hogy ez megváltozzon, ez a rossz érzés ne legyen bennem? Melyikünk mit tud tenni?

Tehát beindulhat egy beszélgetés, és nincs háború. Viszont jöhetnek konstruktív ötletek, felismerések, és ezáltal előrelépés, ami mindkét félnek jó.

Természetesen ezt is csak gyakorolni kell, és csodákat tehet a kapcsolattal, ha nem megy egyedül, fordulj szakértőhöz.

 

Dézsi Aranka mediátor, lélektréner

06703326136

Aranylélek

Aranylélek közösség

Amennyiben tetszett a cikk, köszönöm, ha megosztod ismerőseiddel!

Címlap

http://noivilag.hu/cikkek/miert-nem-tudod-kimondani-ennyit-szamit-hogyan-fogalmazol

 

süti beállítások módosítása